9 år. Salomon: “Flodhästen som fes” (SVENSK)

Vi var i…tror det va Tanzania, och så åkte vi ut med en sån här liten safarijeep, tror jag det va, någonting sånt. Det var väldigt soligt och väldigt, väldigt varmt och jag tror mormor nästan håller på att svettas ihjäl när hon satt i bilen och morfar var också svettig och mamma var helt stencool och tog det lugnt och jag var ganska svettig också.

Och då så…så såg vi lejon och giraffer och zebror och det känns väldigt häftigt och det känns ganska konstigt på nåt sätt, för man brukar oftast se det på film eller på naturprogram och sånt, så fick man se det i verkligheten – det var väldigt coolt.

Så åkte vi förbi en sjö och där så var det jättemånga flodhästar i vattnet och så fanns det en bänk bredvid ett träd med några frukter och så satte vi oss på den bänken och så… så kom det upp en flodhäst med huvudet. Ett stort face och ganska grå hud och han hade nästan rosa inuti öronen, lite beigt, och så kom han upp och fes så att det lät jättemycket och så stank det väldigt, väldigt mycket. Den luktade som gammalt äckligt kött och grillad råtta. Då så sa, tror det var mamma eller mormor som sa såhär: åh, gud va äckligt nu kör vi bort härifrån!

Lyssna: mp3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s