7 år. Christian: “Den hvide dragt” (DANSK)

Jeg skulle gå til judo, og min storebror han havde gået til judo, og han havde en gammel judodragt, og den skulle han ikke bruge til noget, så måtte jeg gerne få den, da jeg skulle gå til judo, og så skulle mor en dag… Første dag jeg skulle gå til judo, det var en… jeg kan ikke lige huske, hvad dagen hedder, men da var det, at da skulle mor finde bukserne. Og så skulle vi lige pille nogle snipper af på bæltet.

Og første gang da jeg prøvede bukserne, der kom jeg til at hive snoren ud, og så lavede farfar den igen. Og så kom jeg til judo sammen med Jonas, og det var sådan set rimeligt sjovt. Da lærte vi sidefald og rullefald og alle mulige tricks.

Sådan her starter man. Det er en kamp med at stå på knæ med at gøre sådan her: Holde her på knæ og på lårene, og så bukker man.

Nu gør jeg det lige nede på gulvet. Kan man gøre sådan her, tage fat i en sådan her. Sådan kan man holde her og her. Så kan man bare lige komme sådan. Bump. Og så spænde ben.

Og hvis man står op, kan man bare komme. Baglæns fald det var sådan her. Bump.

Sådan kom vi til rullefald. Og så kunne man også gøre sådan her. Bump.

Og med at kaste, så gør man sådan her, og så står man sådan her, og så tager man fat herinde stadigvæk her, og så gør man sådan. Så ligger han ned.

Lyssna: mp3

Leave a Reply