65 år. Ulla: “Seniorklubben” (DANSK)

Elly hun starter jo nu. Vi kan ikke engang se… Hun står på 23 nu, hvor vi har spillet 3, vi har kastet 3 gange. Den næste står på 18. Og den næste står på 15. Og så kommer jeg til sidst på 26. Jeg ligger bedst lige nu.

Vi kommer… vi spiller hver uge. Vi spiller hver tirsdag. Og jeg har i øvrigt også tit været herhenne og spille helt alene bare for at træne. Det er jo om at blive så god som mulig.

Nu er det mig igen.

Jeg spiller kun med en otter, også fordi jeg kan ikke magte de tunge kugler. Og det er også min egen kugle, som jeg har købt helt fra starten af også.

Det var ikke så godt.

Vi kan leje skoene her på banen. Det er det eneste, der kræves, at vi har de sko på, der hører til.

Jeg købte nu ret hurtigt mine egne sko, for det der med at få sådan nogle sko på, der har været så mange forskellige fødder i, det er ikke så spændende.

Det er jo alle mulige slags mennesker, her kommer. Og selvfølgelig kommer vi her, fordi vi synes, det er sjovt og for at få tiden til at gå og ellers også for at være sammen. Og det er jo en hel masse værd også.

Vi drikker kaffe bagefter.

Jo, det er min tur igen jo.

Nu laver jeg jo en strike. Nu vælter jeg alle kegler i første slag. Jeg fører da endnu. Jeg har 52, og nu skal jeg hen og lave en strike mere, hvis jeg kan.

Lyssna: mp3

Leave a Reply