6 år. Arezoo: “Tatueringar” (SVENSK)

Vi ska ju… Vi ska ju sätta på oss tatueringar, okej? Jag sätter den här uppe. Så. Visst blev den fin? Det är en blomma som är glittrig rosa längst upp, sen så har den lite svart där under och en rak stjälk med ett litet blad som är jättesnyggt. Det är en tatuering, om ni undrar. Det är glitter på dom! Hehehehe.

Eh, min pappa har båda armarna fulla med tatueringar och en ros på benet. Mmm. Vuxna människor dom har liksom – jag vet hur det här går till – man tar… Man VÄLJER till exempel hur det ser ut eller vad man vill och så tar man nål…. Och så syr man på det där och så får det sitta plast på ett tag och sen när man har tagit bort plasten så får man smörja på salva och sen när man inte behöver salvan längre så har det blivit och det kan vara i färger, men mest är det bara i gröngrått.

Om jag får…fick välja…. Ja, en tatuering. Då vet jag… Då skulle jag vilja… Då skulle det vara marsvin på en lekpark som gungade, sprang runt, åkte rutschbana och såna saker och på den här lekparken, den är inte som en vanlig, det finns till och med berg och dalbanor och små kiosker där man kan köpa SOCKERVADD, SOCKERVADD!

Den får vara över hela kroppen. Den är till och med i ansiktet…sitter det en som gungar på ena sidan och på andra är det en som säger: Kan jag få glass? Det står en liten pratbubbla: Kan jag få glass? Hihi.

Lyssna: mp3

One Comment

Leave a Reply