57 år. Lona: “En eventyrlig historie” (DANSK)

Jeg holdt ude i lufthavnen, indenrigs. Og vi var mange biler. Jeg holdt sådan nummer cirka 12 . Alle de forreste biler var mænd. Det registrerede jeg lige pludselig, da der kom en arabisk kunde ud klædt i vesterlandsk tøj… og styrede lige nøjagtig ned imod min bil og sagde: ” Jeg vil køre med damen”.

Jamen det var så i orden. Om jeg ville køre ham ind til byen til et af hotellerne? Og det ville jeg gerne. Hvorefter han sådan meget hurtigt spurgte mig, om… om han ikke kunne leje mig med bil for en 4-5 dage.

”Top”, sagde jeg så. Jeg spekulerede ikke over det ét sekund. Jeg skulle slet ikke bruge betænkningstid.

Jeg sagde bare: ”Jamen fint”.

Og så en dag ville han ud at spise frokost, og så kørte vi på Langelinie Pavillonen, og så sad vi der og spiste rejer i timevis, og vi drak selvfølgelig champagne. Han bad tjeneren om at komme med den bedste champagne, han havde. Og han havde i hvert fald noget til 600 kroner.

Og så kørte jeg ham til hotellet hver aften, satte ham af, kom om morgenen, spiste morgenmad med ham. Og så fortsatte vi endnu en skæg dag.

Og sjovt var det. Sjovt. Vi susede rundt oppe i Nordsjælland og spiste på de dyreste restauranter og jamen alt, alt… Og jeg skulle virkelig passe på ikke at sige: ”Åh, sådan en skal jeg have mig. Sådan en skal jeg købe. Den der kan jeg gode lide”. For så var han altså inde og købe tingene til mig, så vi havde efterhånden også bagagerummet fyldt af alt, hvad hjertet begærer. Krystalflakoner, parfume, tøj og ja… you name it. Det var fuldstændigt overvældende.

I fem dage kørte vi rundt i en hvid Mercedes, der var helt ny. Med en arabisk sheik.

Lyssna: mp3

Leave a Reply