44 år. Anne-Marie: “Donorbørn” (DANSK)

Jeg er mor til tre børn. Et par tvillinger, en dreng og en pige på 6 år. Og en dreng på tre år.

Jeg er alene med dem, og jeg har altid været alene med dem. Og det er ikke noget, man kan sige, jeg har valgt sådan bevidst fra starten. Men omstændighederne gjorde, at jeg manglede en mand til at få mine børn med, da jeg syntes, jeg var klar til at få børn. Så derfor valgte jeg at gøre noget ved det selv.

Mit valg faldt så på donorinsemination på hospitalet Mermaid, og jeg fik to dejlige børn, en dreng og en pige ud af det. Og, men der var så også en trang til at få et tredje barn.

”Ved du hvad, lille ven, vil du gå op til din storesøster?”

Så jeg kontaktede en privatklinik, og det var også muligt for mig at få den samme donor som sidst. Og det var faktisk et helt tilfælde, fordi at jeg havde fået en donorjournal fra Mermaid, så jeg havde hans donornummer og hans ja, hårfarve, øjenfarve, højde, blodtype og så videre. Men det var nok til, at der var mulighed for at finde den samme donor. Så de er tre helsøskende. Altså de har ikke deres biologiske far, og ham kan de ikke finde, men de er trods alt, ja kan man sige … sådan en lidt mere sammentømret enhed ved det, at de er hele. Det er ikke noget med halvsøskende.

Men altså, jeg vil sige, jeg er ikke speciel nysgerrig efter at se deres far, men jeg vil stadigvæk gerne, hvis jeg kunne deponere hans navn og CPR-nummer i en bankboks, så at mine børn, hvis de fik lyst til det engang, havde mulighed for at finde ud af, hvem han var.

Lyssna: mp3

2 Comments

Leave a Reply