42 år. Anna: “Kaffe med smör” (SVENSK)

Eeeh. Hostmedicin. Det här eviga strulet med rösten. Jag kan få såhär… kan få ganska jobbig hosta och det har jag hört ska vara väldigt dåligt för stämbanden … eh… Då kör jag med receptfria host…hostmediciner för jag tycker att de receptbelagda är för starka, jag blir så dåsig och knarkig av dom, jag tycker inte om dom.

Jag har aldrig lärt mig dom här… liksom stretcha tungan och sån´t där. Det har jag inte lärt mig. Alls. Jag sjunger upp. Förstås. Du vet: signooooooore… så kör man. Jag har väl en åtta, nio såna som jag brukar köra och då vet jag, om jag får kontakt med liksom hela registret så…. Då känner jag mig lugn. Och om det är riktigt strul så har jag numera börjat med – fast det här är om det verkligen är illa och jag ska upp på scen – då, då, då hjälper det att ta – ja, det här är väldigt äckligt – en väldigt stor klick med smör i kaffe. Det hjälper faktiskt. Det… Det… Då kan man liksom precis klara av den spelningen som är på gång.

Mm, det är skönt att det finns hjälp att få. Fast jag tror att det som jag jobbar mest med nu är och…bota det med något slags inre lugn. Det är min senaste utmaning.

Det mesta är bara kaos och sen så försöker jag liksom tillföra Omega 3 och lavendelbad och… liksom. Jag betalar räkningarna och såhär försöker hänga med och få till det och va…. Sköta mig liksom. Men….Det skulle vara stort om man liksom uppnådde, i all ångest, nåt slags allmänt inre välbefinnande kunde få… lösa det…. Så man inte behövde de där medicinerna, eller vad det är.

Lyssna: mp3

Leave a Reply