37 år. Mimmi: “Ärret” (SVENSK)

Läser: Huden krullar ihop sig… Och händerna blir röda som…som…jordgubbar…

Själva ärret är då höger underarm. Jag har transplanterar hud från höger lår. Eh… Till en början var det otroligt jobbigt och jag skämdes. Jag tyckte det var pinsamt, jag tyckte det var fult. Det var en del av mig jag ville ta bort. Jag kände mig inte fin och det kändes väldigt att vara fin när man var liten. Det var ju liksom det man skulle va på nåt sätt…

Ja, jag var sju år. Jag och Palle, som är min storebror, två år äldre, vi skulle leka hambuge….hamburgerbar och det hade vi lekt innan också , nån gång, då hade vi tagit blad och lagt ovanpå andra blad så att det liksom hade blivit lager på lager – precis som en hamburgare är. Och så tyckte vi att det saknades lite såhär verklighetsanknytning, så vi ville….. Jag tror att vi stod vi grillen och låtsades att vi grillade hamburgare, fast de var gjorda av blad då…. Och sen tyckte vi att det också var lite långt från verkligheten, så vi frågade våran mamma och pappa om vi inte kunde få….grilla hamburgare på riktigt.

Dom sa nej, nej, nej men vi tjatade så mycket och så lovade vi att vi skulle få ha….eh, eller vi lovade att vi skulle ta en vattenhink fylld med vatten och ha bredvid grillen, om det skulle hända någonting.

Och då så….tror jag Palle sprutade på tändvätska, fast det redan brann litegrann så det flammade upp sådär och så kom det en vindpust.….precis…och det var då som det tog eld i min jacka.

Lyssna: mp3

Leave a Reply