36 år. John: “Reinkarnasjon” (NORSK)

Jeg var en gang da en del av en familie, det var sånn seks søsken og mamma og pappa og vi bodde på gård, en fin liten sånn gårdsbruk, men som så mange i Norge så sliter vi veldig med å tjene nok penger og mate hele familien, så de fleste av oss drømte om å flytte bort, vi hadde hørt om det store landet USA, hvor det var stort håp og anledning til å skape det livet vi vil.

Og jeg tok sjansen, jeg dro til USA på den store båten og kom til New York, men jeg var litt naiv i at jeg og trodde den lykken skulle komme gratis, og faktisk i en stor by som New York var det veldig lett å bli glemt og ikke sett i det hele tatt. Og jeg startet da å starte en fantasi om hvordan ting var i Norge da jeg dro, det ble som en drøm om familien min, og et liv som var mye bedre enn det faktisk var, men den drømmen ble den eneste jeg hadde til slutt. Jeg ble syk og hadde ingenting. Ikke venner noen, ikke noe forhold, og jeg døde med den drømmen så når hjertet mitt.

at plutselig våknet jeg og var et lite barn . 17 år senere traff jeg en nordmann igjen, ble invitert til Norge og kom hit for første gang i dette livet og ble helt forelsket og hekset av Norge og bestemte meg for å jeg må flytte til Norge, jeg skjønte ikke at det var egentlig å flytte tilbake til Norge.

Lyssna: mp3

Leave a Reply