30 år. Mary-Anne: “En egen värld” (SVENSK)

Hela gymnasiet så skolkade jag väldigt mycket, men det var en period då det var lite härligare att skolka. Det var för att jag träffade min….en pojkvän som var den första som jag verkligen hade en – hur ska man säga – riktigt relation med. Han bodde hos sin mamma och vi inledde något slags liv där vi låg på hans pojkrum hela dagarna och nätterna och typ rökte cigaretter och jag vet inte vad vi gjorde…

Vi kollade på Kvinnofängelset kom jag ihåg och lyssnade på Eva Dahlgren….

Ja, vi rökte otroligt mycket cigaretter i hans pojkrum och somnade sent på morgonen. Sen kom jag ihåg att hans mamma kom in och väckte oss typ såhär tolv, ett på dan och han skrek: DRA ÅT HELVETE, UT MED DIG JÄVLA KÄRRING och så fortsatte vi att sova och sen ja, vi gick väl och fikade på kafé… Och så rökte vi cigaretter med hans mamma också.

Han hade sköldpaddor också, som stod precis vid sängen. Jag tror dom luktade illa. Haha….

Åh, herregud – vi har skrattar så mycket åt hur han såg ut då. Han är faktiskt väldigt snygg idag, men då var han… Han var inte tjock, men han var mycket större. Han var liksom som en stor kille. Och så hade han – hahaha – extremt mycket acne. Han hade jättedålig hy! Han var illröd i ansiktet och helt glansig med såhär kratrar och krulligt hår. Så hade han världens finaste bruna ögon!

Jag kom ihåg att en gång fick min mamma träffa honom och så efteråt sa jag såhär: ”Ah men mamma, vad tyckte du?” Och då sa hon såhär: ” Jaaa…..han hade fina ögon i alla fall”

Idag är vi absolut bästa vänner och han är alltså homosexuell och lever som homosexuell och har gjort det i typ tio år, men jag tror att vår kärlek som började där…. Ja det….

Vi trodde nog att man skulle vara ihop när man kände så mycket för varandra.

Amen, det blev lite som en gömd värld. Vi hade en egen värld, liksom.

Lyssna: mp3

Leave a Reply