23 år. Kirsa: “Hårkunst” (DANSK)

Jeg skal lige have dig til at kigge lidt nedad, det er fint.

Nu bestemmer jeg så længden på håret.

Jeg synes, det er sjovt. Og man kan lave om på folk, og man har mange muligheder, selvom man kun har tre materialer. Man har ens egen fantasi og håret og saksen… og så alligevel kan lave et stykke kunstværk ud af det.

Men ude med kunder og sådan noget, da foreslår vi, hvad kunne være flot, og hvad der passer til deres stil.

Det er også en helhed, man skal sætte sammen, Det duer ikke, at der kommer én i joggingdragt og får noget pink hår, når hun går ud. Hun vil nok gerne have lidt mere almindeligt hår måske med nogle lyse striber i, ikke alt for vildt, og der må godt ske lidt og helst ikke rødhåret, for det vil manden ikke have, når hun kommer hjem. Sådan nogle typer har man også.

Tit da finder man også ud af, hvad folk egentlig gerne vil. Selvom de gerne vil noget nyt, så ender man altid med, at de gerne måske vil have det gamle, men så kan man måske lave lidt om på pandehåret. Og sådan kender vi også vores kunder. Hvad de egentlig gerne vil, selvom de gerne vil noget andet.

Det er ligesom om, de gør det tit for deres mands skyld. Så synes manden også tit, det er lidt mere spændende at få en spændende kone med hjem, altså. Hvis hun altid går rundt i joggingdragt og har leverpostejfarvet hår, så kan man jo godt forstå, der er nogen, der vil have en skilsmisse eller noget.

I stedet for at man gør lidt ud af sig selv, Det gjorde man jo, da man lærte hinanden at kende, og det er jo den person, man har forelsket sig i, ikke også? Man kan bare sige, at det tager ligesom… med alderen bliver de bare mere og mere kedelige, og til sidst da ser man jo også, at de går fra hinanden.

Lyssna: mp3

Leave a Reply