11 år. Chris: “Kaninen og motorcyklen” (DANSK)

Den er grå, og så er den hvid og så… hængeører. Det er fransk vædder, og så er den lige på kort besøg i dag. Den er flyttet over til min mormor, fordi at min far har drømt om det lige siden, han blev 18, at han gerne ville have en motorcykel, og så har han altså købt den. Så kan vi altså ikke have den mere i sådan et skur, hvor vi havde dem før. Så kunne vi ikke have kaninerne mere.

Ja, der er sat sådan et stakit op udenom motorcyklen. Det er, så hvis min cykel den står ved siden af motorcyklen, så den ikke vælter ned i motorcyklen, så motorcyklen får skrammer. Og det er aldrig sket.

Men de stod her i rækker her. Så stod der en lille en i et rum her. Der var tre bure med kaniner, og nogle gange så var der flere kaniner i et, fordi den havde fået unger, og så også når de skulle parre sig, var der selvfølgelig også to inde i et bur.

Når der var unger, der var lidt større, så bor de selvfølgelig lidt flere i et rum uden moderen.

Min far er medlem af sådan en klub, der hedder Suzuki Chopper Club. Føreren eller bossen en slags han hedder Bullson. Det hedder han altså. Det kalder de ham, fordi han har sådan en Bullson jakke.

Min far han har sådan noget sort lædertøj på. Så har han købt nogle seje solbriller og noget tørklæde rundt om munden, så han ligner sådan en rigtig rocker.

Lyssna: mp3

Leave a Reply