10 år. Daniella: “Flaggstanga” (NORSK)

Jeg skulle gå tur med hunden min som heter Mac i hagen, og da slo jeg med i flaggstanga. Jeg snublet over sånne blomster som er visne og det er hvite blomster på den. Jeg så egentlig på Mac, men så snudde jeg hodet å så hva som skjedde og derfor gikk det i panna. Også fikk jeg blod i hendene og da lurte jeg på om jeg ble blind. Jeg gråt kjempehøyt, det var nesten sånn som babyer gråter. Det var den høyeste gråtingen jeg noen gang hadde hatt. Og da kom mamma ut og lurte på hva som skjedde  – hva skjedde? Også måtte vi på legevakta. Det var en lege som prøvde å holde meg fast for at jeg skulle sy, men det gikk ikke, fordi jeg var så urolig, jeg snudde meg fram og tilbake: dere kan gjøre hva dere vil, men bare ikke sy. Vi hold på i flere timer for jeg var så redd. Vi hadde et forslag om at vi kunne ta bedøvelse rett ved siden av, men det turde jeg ikke, derfor måtte vi stripe i stedet for å sy, derfor har jeg fått et stort arr i panna. Mamma sier at jeg kommer til å angre, men jeg synes det er helt greit og noen jeg fortalte det til spurte om det var meg eller flaggstangen som fikk mest vondt. Det var meg!

Lyssna: mp3

8 thoughts on “10 år. Daniella: “Flaggstanga” (NORSK)

 1. hun skulle ud og gå tur med sin hund Mac. Så faldt hun ind i flagstangen og slog sig i panden. Hun gad ik syes så nu har hun et ar i panden.

  Like

 2. Hun gik tur med hunden den hed mac, hun snublede over nogle blomster og gik ind i flagstangen.
  Hun fik blod i hænderne så kom en ambulance hun kom ind til lægen og så skulle hun syes i panden
  men det vil hun ikke fordi hun var bange og så blev hun limet i stedet for. Dem fra hendes klasse
  spurgte om det gjorde mest ondt på hende eller flagstagen.

  Like

 3. Daniella på 10 år skulle lufte sin hund i haven. hun faldt og slog hovedet ind i en flagstang. Hun slog panden og det blødte. Hun skreg meget højt ligesom en baby skriger. Hun skulle på skadestuen. Lægen ville sy hendes sår men det ville hun ikke fordi hun var bange. en læge prøvede at holde hende fast. Lægen kunne ikke sy såret, fordi hun ikke ville ligge stille. de satter plaster på i stedet. nu har hun et grimt ar i panden som mor siger hun kommer til at fortryde. Nogen spørger hende om det gjorde mest ondt på hende eller flagstanden. det gjorde selvfølgelig mest ondt på Daniella.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s