Nordisk didaktisk konference “Det nordiske klasserum” november 2022

Dato: 18. november 2022  kl. 8.30-16.30

Sted: Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Arrangør: Nordspråk med støtte fra Nordisk Råd

Tilmelding: Sidste frist for tilmelding den 11. november 2022, https://www.conferencemanager.dk/n2203

Pris: 750 Kr.

Studerende: 300 kr. 

Fullständigt program hittar du här: https://nordsprak.com/2022/09/11/konference-det-nordiske-klasserum-18-november-2022/

Tema: Nordisk samarbejde indenfor sprog, litteratur og litteraturundervisning

Kom til Nordspråks november-konference ”Det Nordiske Klasserum” og mød den grønlandske forfatter Niviaq Korneliussen, der vandt Nordisk Råds Litteraturpris 2021 for den vigtige og smukke roman ”Naasuliardarpi” (Blomsterdalen). Hør ligeledes vinderen af Nordisk Råds Litteraturpris for børne og ungdomslitteratur 2021, svenske Elin Persson, fortælle om den dokumentariske og fremragende roman ”De afghanska sönerna”.

Konferencen vil indledes ved Bertel Haarder, folketingspolitiker og tidligere præsident for Nordisk Råd, der vil fremstille sit syn på det nordiske samarbejde. Herudover kan du møde undervisere med erfaring i det nordiske samarbejde i undervisningen, Thomas Henriksen, programchef i Norden i Skolen, Kim Sandvad West, Adjunkt og tidligere udenlandsk lektor, UCSyd  samt Michaela Wickstrøm, børnebibliotekar og projektleder for den nordiske Bogsluger, Finland.

Der vil være mulighed for at deltage i workshops med repræsentanter fra de nordiske sprogpiloter og blive introduceret til ”ambassadørmodellen” af seminarielektor Torben Mundbjerg, Bogslugeren af Michaela Wickstrøm og eksempler fra arbejdet som lektor i udlandet ved Kim Sandvad West. 

Til slut byder vi på et glas bobler, og I vil få mulighed for at dyrke kontakten med undervisere fra alle de nordiske lande. Tag dine kolleger med og kombinér det evt. med en faggruppetur til København.

Leave a Reply