Nordspråk ønsker alle en glædelig jul

God jul och gott nytt år! Glædelig jul og godt nyår! Gledileg jól og farsælt komandi ár! God jul og godt nytt år! Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta! Gledilig jól og eydnurikt nyggjár! Juullimi ukiortaassamilu pilluarit!

2020 har i sandhed været et mærkværdigt år. I Nordspråk har vi desværre hverken kunnet gennemføre arbejdsmøder eller kurser. Nordspråk består af repræsentanter fra de nordiske modersmålsforeninger, og vi mødes under normale omstændigheder to gange om året for at planlægge de nordiske kurser. Vi ser frem mod 2021, hvor vi forhåbentlig kan mødes fysisk og planlægge de sidste detaljer i de udskudte 2020-kurser.

Sommerkurset i 2021 går til Island, hvor deltagerne skal fordyber sig i den nordiske mytologi og de væsener, som kan kobles til denne. Efterårskurset på Hanaholmen i Finland kaster lys over temaet: GRÄNSEN SOM MÖJLIGHET ELLER BEGRÄNSNING. Vi glæder os også til at byde velkommen til den 10. udgave af konferencen “Det nordiske klasserum”, der som altid handler om, hvad der rører sig i og relaterer sig til nabosprogsundervisningen.

Vi ser frem til at se jer alle i 2021.

Leave a Reply