INBJUDAN: Framtidens undervisning

Webbinarium om framtidens undervisning

Coronaepidemin har medfört ett digitalt skutt för undervisningen i Sverige och Finland. Vad lärde vi oss och vilka verksamhetsmodeller blir bestående? Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland och Nätverket Svenska nu arrangerar ett webbinarium för att hitta svar på hur framtidens undervisning ser ut. Webbinariet äger rum onsdagen den 10 juni kl. 13.00-14.45 (finsk tid) i Zoom.

Inledningsvis redogör VD Ida Karlberg Gidlund för frågeställningar gällande digital pedagogik. Därefter reflekterar svensklärarna Jenny Edvardsson och Katja Kurki över distansundervisningen i Sverige och Finland. Avslutningsvis sammanfattar verksamhetsledare Micaela Romantschuk resultaten från Hem och Skolas enkät om hur föräldrarna upplevt distansundervisningen i Finland. Efter varje presentation svarar inledaren på frågor som ställs via chatten.

Mera information och länk till anmälan:
Information og tilmelding

Hjärtligt välkommen!

Hanaholmen – kulturcentrum för Sverige och Finland
Nätverket Svenska nu

Leave a Reply