Høstkursus: Ungdomskultur – Jagten på det perfekte.

De unge ønsker at ramme plet hver gang.

Som lærere møter vi ofte ungdom som stiller høye krav til seg. Ungdom som har et ønske om å være perfekt på alle områder; oppnå gode resultater på skolen, ha et perfekt utseende og samtidig være populær.

Hvorfor utsettes unge for slikt press? Hvorfor stiller de så høye krav til seg selv? Hvorfor er ungdom så selvsentrerte? Hvilke faktorer spiller inn i deres identitetsutvikling? Hvor viktig er språket for ungdom?

Disse og andre spørsmål søker vi å finne svar på når vi arrangerer Nordspråks høstkurs i Oslo med tittelen «Ungdomskultur – jakten på det perfekte?»

Vi har fått tak i de ypperste nordiske foredragsholderne som ønsker å belyse temaet: Astrid Ravn Skovse og Lars Lundmann Jensen fra Danmark, Sari Razai fra Finland, Thomas Johansson fra Sverige, Krístjan Halldórsson fra Island og Maren Myrstad, Dag Skarstein og Esben Esther Pirelli Benestad fra Norge. I tillegg vil vi bli tatt med på en Litterær gåtur gjennom Oslos gater sammen med Jon Birkenes.

Det er et begrenset antall plasser, så meld deg på allerede i dag!

Hold deg orientert på Nordspråks hjemmeside for informasjon om påmelding og program: www.nordsprak.com

Påmelding

Program

Påmeldingsfrist: 16. august 2018.

Dato: 13.- 15. september 2018

Overnatting: Hotell Munch, Munchs gate 5, Oslo

Kurssted: OsloMet, Pilestredet 46, Oslo

PRIS: 1200 DKK inkluderer kost og logi.

Leave a Reply