Send din klasse Norden rundt: Alle skoleelever inviteres til gratis skolechat 20. september 2017.

Lähetä oppilaasi matkalle Pohjoismaihin – Send flokk tín kring Norðurlond – Res med din klass Norden runt – Send klassen din Norden rundt – Atuartuutitit Nunani Avannarlerni ilisimasassarsiortikkit -Sendu bekkinn þinn í ferð um Norðurlöndin

20. september 2017 kan skoleklasser i hele Norden endnu engang deltage gratis i Nordisk Skolechat og tage på opdagelsesrejse i alle de nordiske lande. Det foregår på Foreningerne Nordens undervisningsplatform www.nordeniskolen.org, som i år har delt chatten op i Geo-jagten for 3.-6. klasse kl. 10-12 CET og Spørgetimen for 7.-10. klasse kl. 12-14 CET.

Klik her og læs om Nordisk Skolechat på svensk, norsk, finsk, islandsk, grønlandsk, færøsk og samisk.

 

Nordisk skolechat
Opret din klasse gratis på www.nordeniskolen.org og send dem på opdagelsesrejse i Norden i Nordisk
Skolechat 20. september 2017.

 

Nordisk Skolechat afholdes hvert år og er et gratis tilbud til alle grundskoleelever i Norden: Tusinder af børn og unge videochatter med hinanden på kryds og tværs af de nordiske landegrænser i en roterende chat, hvor man aldrig ved, hvem der dukker op på skærmen som den næste, og hvor i Norden vedkommende befinder sig! Vil du give din klasse mulighed for at være med, kan du oprette dig her på Nordeniskolen.org.

Chatten for 3.-6. klasse er en Geo-jagt: Eleverne skal gætte, hvor i Norden de andre elever i chatten befinder sig – kun ved at stille ja/nej-spørgsmål. På den måde får eleverne mulighed for at træne deres evne til at forstå nabosprogene norsk, svensk og dansk, samtidig med at de får ny viden om nordisk geografi, kultur og sprog. Du kan desuden printe et kort til dine elever, hvor de kan prikke af, hvem de har mødt hvor i Norden.

Chatten for 7.-10. klasse er en Spørgetime: Et nyt koncept, hvor elever fra hele Norden mødes og stiller hinanden spørgsmål, som giver dem indblik i ligheder og forskelle mellem de nordiske lande. Før Spørgetimen forbereder eleverne spørgsmål til hinanden om emner, de selv vælger og gerne vil vide mere om. Efter Spørgetimen kan klassen sammen dele den nye viden om, hvordan det er at være ung i de forskellige nordiske lande.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s